Werken met behoud van uitkering

Met een wajong is het toegestaan te werken met behoud van een uitkering - dit wordt ook wel het kopje genoemd en is het wettelijk minimum dat je bij verdienen mag. Wel is het zo dat je je bijverdiensten op moet geven om latere verassingen te voorkomen! Neem hiervoor contact op met jouw uitkerings instantie of contactpersoon. Wij bieden hoge verdiensten voor thuiswerk, zodat je niet lang hoeft te werken om onder het minimum te komen. Hou rekening ermee dat de vormen van thuiswerk die worden geboden via onze website ook getoetst worden bij de belastingdienst. Wij bieden 2 verschillende manieren van bijverdienen met thuiswerk - hier vind je de belangrijkste op een rij.

De eerste en meest leuke vorm van thuiswerk is het zijn van een operator bij een populair 0906 / 0907 nummer. Dit contact is betaald en biedt de meest veilige manier van thuiswerk in waarin je helemaal discreet kunt zijn. De verdiensten bedragen € 0,35 cent per minuut en worden direct aan het begin van de nieuwe maand overgemaakt op jouw bankrekening.

Ook populair is webcam contact met bezoekers tegen betaling mogelijk. Hier wordt jij een performer op de grootst lopende websites in webcam contact. Het is gebruikelijk dat het gaat om een erotische chat met beeld en geluid waar de verdiensten liggen op € 0,18 per bezoeker. Ook hier heb je meerdere bezoekers tegelijk en volgt een snelle uitbetaling iedere 2 weken.

Mensen die al wat langer in dit wereldje actief zijn kunnen beide ook combinere. Dit houdt in dat je zowel operator als webcam performer kunt worden en tegelijk een dubbel hoog salaris kunt opstrijken. Zonder dollen zien wij professionals voorbij komen met een salaris van teminste € 6000 per maand. Vanzelfsprekend hebben zij ook hun uitkering opgezegd.

De bedrijven achter deze verdiensten

Beide bedrijven die verantwoordelijk zijn voor o.a de inschrijvingen en uitbetalingen zijn bedrijven gevestigd in Nederland met een goede reputatie. Voor vragen over mogelijkheden, ondersteuning of contact is het het beste contact met deze bedrijven op te nemen. Deze contact gegevens ontvang je ook bij inschrijving direct in je mailbox. Zij garanderen jouw discretie ook, en wordt gegarandeerd dat er niets gebeurd met jouw gegevens. Let erop dat enige verdiensten met uitkering gemaakt jouw verantwoording is om deze tijdig op te geven bij jouw uitkeringsinstantie.